Betala enklare med swish
Instituto Perguano Del Algodon

Inga leverantörer

Nyhetsbrev

Om oss

LS Fashion HB grundades i September 2006 och 2016 firades 10-års jubileum!  Affärsidén består i att erbjuda högkvalitativa, exklusiva och fina kvalitétskläder, halsdukar, strumpor mm av Baby Alpacka, ekologisk Tangüis bomull och Pima Cotton från Perú. Våra kunder är återförsäljare, likväl kräsna, miljömedvetna individualister.

Jag importerar själv direkt från utvalda leverantörer som erbjuder den finaste kvalité av baby alpacka. I möjligaste mån handplockas artiklar. Detta har bl.a. den fördelen att urvalet, inköpet kvalitetssäkras och jag har bättre kontroll över leveransen. Kunden får de produkter de vill ha och som de kan glädjas över.
 
Priset på bra, fin alpackafiber är högt och efterfrågan stiger världen över. Precis som för cashmere är tillgången på världsmarknaden mycket begränsad. Produkter med en mycket liten andel av baby alpacka eller cashmere förekommer i hög utsträckning men säljs ändock med namnet som argument.
 
För det relativt höga priset får man ett plagg som man vårdar och kan ha glädje av i flera år. Med en fin Baby Alpackakappa visar Du stil, utstrålar självsäkerhet och förnöjsamhet. Vi hoppas att det skall smitta av sig på Din omgivning!
 
Välkommen som kund!
 
NYTT FÖRETAG
LS TRADING
Luisa Sahlén
Lindmätaregatan 4
218 38 Bunkeflostrand

Mob:073 525 1918 | Mob: 072 203 9008

Läs mer här
 

- Wir sprechen Deutsch.
- We speek English.
- Hablar Español.
- Vi snakker svensk og hyggelig norsk.

E-post: 

luisa.sahlen@ls-trading.eu

luisa@luisafashion.eu /

Organisationsnummer: 5704094688

Swish företag: 123 464 21 61